Kapjon hideget, meleget!
2015. július 06. írta: Proctoline Klinika

Kapjon hideget, meleget!

spa_elements_spa_pictures_fan2004104.jpg

Hideg vizet? Meleg vizet? Milyen vizet szeret az aranyerünk?

Vízpart. Nyaralás. Igen ám, de hova vigyük? Érzékeny popónk melyik vizet kedveli, melyiket nem?

Wellness? Az aranyér nem más, mint kitágult visszér. Az amúgy is tágult visszér meleg hatására még nagyobb vérbőséget kap, könnyedén gyulladásba jöhet. A további vérbőség következménye az is, hogy a tágult erekben nehezen keringő, pangó vér besűrűsödik, és az aranyér kizáródik

Aranyeres, végbélpanaszos személy kerülje el a wellness nyaralást!

Hideg víz? Az már igen! Legyen az sós, vagy édes, csak hideg víz legyen. Rugalmassá teszi az ereket, összehúzza az érfalakat, izmokat. Frissít, gyógyít. Más kérdés, hogy férfiaknál a prosztata megfázását okozhatja és kellemetlen panaszokat, nőknél pedig felfázást. Itt is ez a szó a kulcs – mértékletesség!

A sós víz csodálatos hatását nem egy páciensünk igazolta vissza – van, akinek ott gyógyult meg végleg a végbélrepedése. A baktérium vagy gombafertőzésekre is jó természetes gyógymód lehet a tengerek sós vize.

És lehet, hogy egy kis befektetés a nyaralásba, pihenésbe – valójában megtakarítás a betegséggel töltött napok megelőzésével.

A bejegyzés trackback címe:

https://aranyerbetegseg.blog.hu/api/trackback/id/tr848341254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása