Mit üzen a popsink?
2015. március 14. írta: Proctoline Klinika

Mit üzen a popsink?

popo_608x403.png

Kommunikációnk 65%-a gesztusainkon, mozdulatainkon alapul. A testbeszéd tanulmányozása külön tudománnyá nőtte ki magát. Különböző testrészeinkkel, mozdulatainkkal szándékainkat, viszonyunkat, lelkiállapotunkat tükrözzük. A hátsónk is része ennek a sajátos nyelvezetnek…

Mit üzenünk popsinkkal?

A fenék kidüllesztése valaki irányába kétféle üzenetet is hordozhat. Lehet inzultus vagy invitáció. Hogy melyik, az az adott szituációtól függ. Jelentheti azt, hogy „csókold meg a fenekem”, de értelmezhető úgy is, hogy a popsija simogatását szeretné az illető.

A fenék oldalirányú lengetése feltűnőbb, mint a kidomborítása, ez a gesztus már sokkal inkább csábításnak, mint inzultálásnak tekinthető.

Ha a kezek a fenekeken vannak, az ember sérülékenyebb, és nem tudja védelmezni medencéje elülső részét. Ez lehet egy relaxált, pihenő pozíció, de lehet erőfitogtatás is.

A farzsebekbe tett kezeket egy esetleges támadás esetén még nehezebb előhúzni, ez arra utal, hogy az illető meglehetősen magabiztos.

Még nagyobb magabiztosságot sugall az, hogyha a hüvelykujj kilóg a farzsebből

A popsik és a combok simogatása azt üzeni, hogy az illető azt szeretné, hogy ha a partnere ezt tenné vele.

Előfordul az is, hogy valaki ütögeti saját hátsóját – ennek jelentése a noszogatás, önbuzdítás.

A hátsó önkéntelen vakargatása tanácstalanságról, bizonytalanságról árulkodik.

A nadrág vagy szoknya igazgatása a hátsó részen azt fejezi ki, hogy valaki nagyon kínosan érzi magát a szituációban, szívesen szabadulna már, vagy távozna a helyszínről.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://aranyerbetegseg.blog.hu/api/trackback/id/tr88323882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása