Mechanikus táltosok
2015. április 24. írta: Proctoline Klinika

Mechanikus táltosok

9c9430cd.jpgFél fenékkel kényszeredetten ücsörögni a meredek emelkedő végén a jól megérdemelt pihenőn, amikor mindenki megkönnyebbülten nevetgél – mi pedig azt sem tudjuk, hova tegyük megviselt hátsónkat, cseverészni meg aztán végképp semmi kedvünk!
Tavasz van, gyönyörű! Kétkerekűről még gyönyörűbb! Motorosok, bringások, futó hétvégi kerekezések, hosszú kemény túrák, mindennapi munkába járás… Sport, vagányság, természet, öröm. De van itt más is. Kemény ülések, erős rázkódás, vastag védőruhák. Erős mechanikus hatások, izzadó hátsók, fájdalmas nyergek.
Megelőzni? Lehetséges! A mechanikai hatások kivédését szolgálják a speciális nyergek, jó minőségű lengéscsillapító, jól szellőző ruhák, bélelt biciklis nadrág. Speciális krémmel, izzadást gátló hintőporral lehet még az aranyeres panaszokat megelőzni. A megelőzés pedig rendkívül fontos – gondoljuk csak el, hogy egy hosszú biciklis kiránduláson, vagy menő motoros túrán, esetleg társaságban mennyire kínos a hátsónk fájdalmától szenvedni.
Ha mégsem úsznánk meg a végbélpanaszok megjelenését, azonnal forduljunk proktológushoz! És lehetünk igazán bátrak, ugyanis tudnunk kell, hogy a Proctoline orvosainak és asszisztenseinek egy része megszállott enduro motoros és sportkerékpáros!

A bejegyzés trackback címe:

https://aranyerbetegseg.blog.hu/api/trackback/id/tr658323930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása